top of page

Tante Randi 1. Korona 0.

TanteRandi_Karate_Corona.jpg

 Det har gått 3 måneder siden vi skrev oss inn i historiebøkene. En 90 dagers forelesning i menneskeheten, 2160 timer med økonomiutdannelse. Dommen “bestått” eller “strøket” kommer tidsnok, men innsatsen har vært i favør mennesket. Helt ned til én tante.

 

Født i kjølvannet av spanskesyken, tatt del i en verdenskrig, vevd seg gjennom Norgeshistorien, pådratt seg 96 ⅓ år med liv, og alt det fører med seg. Tante Randi har klamret seg fast i svingene, men så kom Korona og tok henne igjen på oppløpssiden. Nesten 97 år i Livets Grand Prix; det er slitsomt nok som det er. Og mot slutten dukker denne lille appelsinen med unødvendig mange nelliker opp i bakspeilet, og prøver å ta fra henne en verdig passering over målstreken.

 

De fleste ville gitt opp, hvorfor orke? Maskineriet fusker, kjøretøyet er skrøpelig, farten er lav, man kan jo like godt vinke til publikum og sette kjerra i garasjen. Men ikke Tante Randi. Selv om hun egentlig ikke orker, klarer hun likevel ikke la være å ta kampen. Hun har kjempet for medmenneskelighet gjennom håndverk i hele sitt liv - det har vært hennes reise. Det at hun tok knekken på Korona rett før målstreken, og ikke omvendt - det er inkarnasjonen av hennes liv. Det er “typisk Tante Randi.”

 

Hennes liv er vårt kompass i byrået Tante Randi. Medmenneskelighet. Håndverk. Aldri gi opp. Forstå mennesket sine behov, og fortelle historier til de behovene. Vi har vært nede med hånda i bakken, flere av oss delvis permittert. Men alle tantene har tatt kampen, skulder ved skulder, bluse mot bluse. Vi har vist hverandre hvilken styrke som ligger i vår kultur, og hvordan valgene vi har tatt opp til denne prøvelsen, har vært enormt verdifulle. 

 

I løpet av Juni er alle tantene tilbake i full stilling. Og selv om både personen og byrået Tante Randi vil være preget av det som ligger bak oss - har vi fått en bekreftelse på at vi er viktige, uansett hva for slags faenskap fremtiden vil bringe. 

 

Tanteloven består kun av én lov: Du skal tro at du er noe. 

Case1

Tante Randi er et

Halvservicebyrå: 

 

Den ene halvparten er vår spisskompetanse: Finne og omsette menneskelig innsikt til kommunikasjonskonsepter, tatt ut i kreative reklameløsninger.

 

Den andre halvparten er vårt kollaborative gen: Alltid være åpen for samarbeid med fagfolk som har en spisskompetanse vi ikke kan skryte på oss. I retur bringer Tante Randi til torgs det som alle er ute etter, det som utløser handling: Motivasjonen til målgruppen.

 Lendo 

Ferieforfølgelsen

 Casinostugan 

Ibland lönar det sig att ta det lugnt

Vi styres av ett prinsipp:

Medmenneskelighet. 

 

Evnen til å se det som bor i andre, og få de i tur å føle seg sett.

For det er først når man er nysgjerrig på hva som driver mennesker, at man finner ut hvilken virkelighet merkevaren befinner seg i.

 Kampanje.com 

Møller-selskap velger Tante Randi reklamebyrå

 UNICEF 

Den ene barndommen

 No Isolation 

La bestemor ta del i livet ditt

 Aktuelt 

Tante Ragni
til Tante Randi

Trenger du også
litt tantekjærlighet?
Ikke vær sjenert.
Svipp innom:
Tante Randi
Reklamebyrå
 
Storgata 53A
0182 Oslo

Org.nr.
920 018 890
bottom of page