top of page

Under kan du se noe av det Tanta (byrået altså)
har drevet med, på tross av Korona

 Aktuelt 
Tante Randi 1. Korona 0.
TanteRandi_Karate_Corona.jpg

Det har gått 3 måneder siden vi skrev oss inn i historiebøkene.
En 90 dagers forelesning i menneskeheten, 2160 timer med økonomiutdannelse.
Dommen “bestått” eller “strøket” kommer tidsnok, men innsatsen har vært i favør mennesket. Helt ned til én tante.

 

Født i kjølvannet av spanskesyken, tatt del i en verdenskrig, vevd seg gjennom Norgeshistorien, pådratt seg 96 ⅓ år med liv, og alt det fører med seg. Tante Randi har klamret seg fast i svingene, men så kom Korona og tok henne igjen på oppløpssiden. Nesten 97 år i Livets Grand Prix; det er slitsomt nok som det er. Og mot slutten dukker denne lille appelsinen med unødvendig mange nelliker opp i bakspeilet, og prøver å ta fra henne en verdig passering over målstreken.

 

De fleste ville gitt opp, hvorfor orke? Maskineriet fusker, kjøretøyet er skrøpelig, farten er lav, man kan jo like godt vinke til publikum og sette kjerra i garasjen. Men ikke Tante Randi. Selv om hun egentlig ikke orker, klarer hun likevel ikke la være å ta kampen. Hun har kjempet for medmenneskelighet gjennom håndverk i hele sitt liv - det har vært hennes reise. Det at hun tok knekken på Korona rett før målstreken, og ikke omvendt - det er inkarnasjonen av hennes liv. Det er “typisk Tante Randi.”

Hennes liv er vårt kompass i byrået Tante Randi. Medmenneskelighet. Håndverk. Aldri gi opp. Forstå mennesket sine behov, og fortelle historier til de behovene. Vi har vært nede med hånda i bakken, flere av oss delvis permittert. Men alle tantene har tatt kampen, skulder ved skulder, bluse mot bluse. Vi har vist hverandre hvilken styrke som ligger i vår kultur, og hvordan valgene vi har tatt opp til denne prøvelsen, har vært enormt verdifulle. 

 

I løpet av Juni er alle tantene tilbake i full stilling. Og selv om både personen og byrået Tante Randi vil være preget av det som ligger bak oss - har vi fått en bekreftelse på at vi er viktige, uansett hva for slags faenskap fremtiden vil bringe. 

 

Tanteloven består kun av én lov: Du skal tro at du er noe. 

upload-e6929e50-e964-11e8-804f-d3d3eb4b5

Airthings - The world is getting a breather

Lendo - Ingen drømmer like mye om lån som de drømmer om ny båt, MC eller platting

Lendo - Båt'n loans
Lendo - Bikes'n loans, boy
Lendo - Plating & loaning

Lendo - Skip a'

TanteRandi_Bysykkel.jpg

Kreativt Forum - Bysykkel går til Tante Randi

bottom of page