top of page
Background (1).png

Vil du bli en Tante? En represenTante?

Vi i Tante Randi reklamebyrå prøver å forstå de folka vi skal lage reklame til. For å klare dette trenger vi din hjelp!

Hvem er du?

Vi leter etter folk som liker å snakke med en venn, slektning, nabo, kollega, kjæreste eller bekjent om et tema vi er nysgjerrige på. 

Belønning

Både du og samtalepartneren din blir belønnet med digitale universalgavekort. Beløp kan variere ut ifra tema og tidsbruk. Vanligvis ligger beløpet mellom 300 kr og 600 kr.

Når

Som represenTante vil vi ta kontakt med deg de gangene du er i målgruppen for teamet vi utforsker. Du står fritt til å takke nei, dersom det ikke passer. 

Slabberas

Vi kaller samtalene for Slabberas og de foregår mellom to som kjenner hverandre. Den varer i 30-40 minutter og foregår der dere selv ønsker - dere gjør bare et lydopptak på deres egen mobiltelefon, og sender oss. 

Bruk

Samtalene blir alltid anonymiserte med  sitater til våre rapporter. Det dere snakker om vil kun bli brukt som grunnlag for dem som lager idéene hos oss.

Gøy & fleksibelt

Dette er ikke som fokusgruppeintervjuer hvor du snakker med ukjente eller et telefonintervju der du blir stilt spørsmål. Et Slabberas kan skje i stua, i bilen, i skogen eller hvor enn du befinner deg, morgen som kveld og med den person du velger selv. Det er både morsomt og interessant - og du får samtidig betalt for det! 

Registrer deg for å bli en represenTante

Fyll ut skjemaet under! Vi vil ta kontakt med deg og fortelle deg mer om prosessen videre.

Tusen takk for registreringen!

bottom of page