Faktisk sitter det 13 tanter i disse lokalene som utgjør et reklamebyrå grunnlagt på prinsippet om kollaborasjon. Det er også derfor disse lokalene har flere ledige kontorplasser, midt i fellesskapet.
Vi liker å ha åpninger for samarbeid med folk som er flinkere enn oss innen sitt fagområde.

 

Vi har 3 ledige kontorplasser vi ønsker å leie ut. Vi er spesielt på utkikk deg som anser deg selv som kreativ og har et enkeltmannsforetak som leverer SoMe, UX, CX, front end, back end, full stack, macdesign eller tekst. Vi er konkurransedyktige på pris, og legger ikke på noen ekstrakostnader ved bruk av møterom, printere, strøm, dusj, dopapir eller noe annet tantene forsyner seg av. Vi har også en matordning du kan delta i, der tante Nazia lager mat til oss hver dag i en eller annen eksotisk form, frokostblanding-buffe, fredagspils og snopbonanza i ny og ne.

Ta kontakt med Tante Turid på: turid@tanterandi.no

eller ring: 911 40 966

 Ledig plass hos tanta 
Ledig kontorplas hos Tante Randi

Visste du at Tante Randi har ledige stoler i utrolig fine lokaler, midt i sentrum med utsikt over hele byen?

Ikke bare foran en rullekake i en blomstret tapetsert kaffestue, men også bak macer, printere, playstation, konferansebord, hjemmelagde lunsjer, planter, lounger, smågodt, fredagspils og det en tante anser som kontorkos, i sjette etasje i Storgata 53A.